HVORFOR BEDRIFTSMASSASJE


Kroppen vår bærer oss fra ett møte til et annet, hodet har ferdighetene til å løse problemer, mens et godt humør er nødvendig for at vi kan yte vårt beste hver eneste dag. Det er vår plikt å sørge for at vi tar vare på disse attributtene på best mulig måte, og å holde de sunne og friske i vårt daglige liv. Det er ofte et høyt tempo i arbeidslivet, og dette tempoet kan ha en påvirkning på de ansattes fysiske og mentale helse. Vi vet alle at mennesker er en bedrifts viktigste ressurs, og en liten investering i menneskelig kapital vil alltid føre til en god ROI.

 

HJELPER BEDRIFTSMASSASJE


Massasje er et godt verktøy for å takle påkjenninger fra stress. På så lite som 20 minutter senkes hjertefrekvensen, kortisol og insulin nivåene synker, og du føler deg mindre stresset. Denne effekten varer lenge etter massasjen. (Sharpe, Williams, Granner 2007 research for Therapies in Medicine journal). Massasje forbedrer også holdningen og reduserer muskelspenninger – en felles utfordring for alle skrivebordsbaserte jobber (British Medical Journal, 2015).

Sist men ikke minst – dette er et initiativ de ansatte vil sette stor pris på, og det vil styrke deres engasjement til bedriften!

Vi kommer til din bedrift og sparer deg for både tid og reiseutgifter. Bedriftsmassasje er fradragsberettiget for arbeidsgivere. Ta kontakt for å booke en prøvedag! Vi ordner alt, og det eneste dere trenger a bidra med er et rom uten innsyn.