Introkurs Pilates (50+)
Januar – 22

Velkommen til introduksjonskurs til Pilates matte (50+).

I dette kurset vil du få en innføring i Pilates som treningsform og dens grunnprinsipper. Pilates er en form for kvalitativ styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Pilates har som hovedfokus å bygge indre støttemuskulaturen på en grundig måte slik at vi kan bære kroppen på en korrekt og bærekraftig måte.

Pilates består av øvelser som styrker og strekker hele kroppen. Vi skal gjennomgå morsomme og utfordrende øvelser, og du vil bli sett OG få veiledning underveis.
Timen vil inneholde god flyt, fokus på pust og teknikk.

Det finnes flere ulike former for Pilates, og i dette kurset skal vi trene det som heter Pilates matte. Med andre ord, du trenger bare ha med deg selv, litt vann og en treningsmatte (helst en som ikke sklir).

Pilates passer for alle, uansett kjønn og alder.

Påmelding er bindende. Mail: [email protected]

Det vil være begrenset antall plasser slik at alle får god oppfølging. Det vil naturligvis bli satt opp ekstra kurs dersom det er nødvendig.
Neste kurs (Pilates 1) starter i februar og vil være tilpasset de som har utført introduksjonskurs eller har trent Pilates før.

Dato: 3., 5., 10., og 12. januar

Tid: 12:00 – 13:00

Instruktør: Marthe Ellefsen utdannet seg til Pilates Matte-instruktør på «The Room» i Oslo, august 2010. Siden har hun undervist grupper og privat i Karibien, på SPENST og ved Norges idrettshøgskole. Hun studerer per idag Pilates Reformer i Oslo, og ser frem til å kunne tilby denne fantastiske treningsformen i løpet av 2023.

HVA ER PILATES?

Pilates trening er en form for kvalitativ styrketrening med stabilitet og kroppskontroll som mål. I pilates er hovedfokus trening av kjernemuskulatur og å bygge den indre støttemuskulaturen grundig slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte.

Hos Massasjekompaniet avd. Åsgårdstrand tilbyr vi Pilates Matte for nybegynnere, litt øvet og gravide. Samt onlinetrening via www.naardic.no

PERSONLIG TRENING

Personlig trening tilbys kun i Vestfold, og foregår i våre lokaler på Torvet 1 eller i ditt hjem.
Vi skreddersyr en program utifra dine mål og forutsetninger.

Pris:
1 * 45 min = 650,-
5  * 45 min = 3000,-

Pilates for MAMMA + MINI

Pilateskurs for Mamma+Mini for en-en og mindre grupper tilbys ved forespørsel.

Dette er spesielt populært hos barselgrupper.

Hvorfor Pilates med mini?
Det kan være utfordrende å finne energi og lyst til å trene både under og etter graviditet.
Pilates for nybakte mødre er en skånsom form for trening der vi tar utgangspunkt i helsen, og situasjonen hos den enkelte.
Det er naturligvis mulighet for å amme, skifte bleier etc. underveis i timen.
Timen passer frem til barnet begynner å krabbe.
Ha med egen matte, Antibac, stellematte, bleier osv.

Påmelding: [email protected]