Deep Tissue

Prices Information

1080 Kr

includes massage

700 kr

sauna, bath available

Book EN TIME NÅ
Dypvevsmassasje oppretter en større spenningsavlastende respons enn den klassiske massasjen ved å fokusere på dypere muskler. Behandlingen er en blanding av klassiske massasjegrep med et økt trykk, der målet er å redusere muskelspenninger, løse opp muskelknuter og å gjenopprette bevegelighet. 

Det er ikke nødvendigvis smertefullt, men snakk med massøren for å holde opplevelsen komfortabel. Når ditt fysiske (og derfor følelsesmessige) stress avspennes, begynner kroppen din å føle seg mer energisk. Regn med at du kan føle deg noe sår etterpå!

El Clasico

Book EN TIME NÅ
En klassiker som aldri slår feil! For deg som ikke har fått massasje før, eller bare ønsker en rolig, avslappende opplevelse.
 

Basert på tradisjonelle og populære massasjeteknikker er dette en ideell behandling for folk som er på utkikk etter en sunn og god allround behandling. Ved å benytte seg av de klassiske massasjegrepene hjelper massøren deg med å slappe av og med å stresse ned, samtidig som immunsystemet styrkes. Klassisk massasje er forbundet med et bredt spekter av helsemessige fordeler, som for eksempel smertelindring og bedret blodsirkulasjon.

Sportsmassasje

Book EN TIME NÅ
Enten du ønsker å gjøre musklene dine klare for optimal fysisk ytelse, redusere restitusjonstid, eller helt enkelt komme fortere tilbake etter en god treningsøkt. Idrettsmassasje er for Norseman deltakere så vel som hard core Elixia mosjonister. Alle nivåer, alle aldre.


Dette er en snill behandling som fremmer bevegelighet, reduserer tretthet, forbedrer utholdenhet og bidrar til å forebygge skader. Fantastisk å supplere til ditt personlige treningsprogram.

Behandlingen: Denne behandlingen kan gjøres både før og etter trening, eller konkurranse. Det brukes lette og raske bevegelser i form av bla strykninger, knadninger og friksjoner. Vi tilpasser trykket og tøyninger ut i fra målet for behandlingen. Book gjerne 30 minutter dersom du kun ønsker ben, eller 60 minutter for en mer all-over behandling.

Kentorrotta

Book EN TIME NÅ
Dette er en effektiv behandling for alle dere kontorrotter som tilbringer store deler av dagen foran PC-skjermen, for profesjonelle musikere og alle de som jobber i et svært repetitivt bevegelsesmønster.

Behandlingen: Her adresserer vi rygg, nakke, skuldre og armer med en kombinasjon av dypvevsmassasje og triggerpunktteknikker.
Book en 30 minutters lunch-behandling i pausen for en liten «pick me up», eller 60 minutter etter en lang arbeidsdag!

Deep Sleep

Book EN TIME NÅ
Dette er en behandling hvor fokuset ligger i å få deg til å slappe helt av, og kvitte deg med stress. Vi bruker lett til medium trykk og jobber utelukkende med lange, rolige bevegelser. Behandlingen kan være en søvnforbedrer og kolesterolsenker. Humøret vil garantert føles lettere etterpå! Ved forespøsel kan massasjeterapauten legge inn dypere trykk i spesifikke problemområder.

Behandlingen:For «The big chill effekt» anbefaler vi våre kunder å booke 90 minutter. Våre klienter tilbys eterisk lavendelolje som kan virke beroligende, balanserende og dempe stressymptomer, nervøs uro og angst. Vi spiller rolige tunes under behandlingen, men dette kan også sløyfes ved ønske og behov. Etter denne behandlingen vil du sove som et barn!

Terapautisk Massasje

Book EN TIME NÅ
Denne timen er ment for deg som ønsker behandling for en spesifikk fysisk plage, en skade eller vondte (vond skulder, eleverte skuldre, plagsom korsrygg etc.).
 
Vi bruker ulike typer massasjeteknikker, triggerpunktbehandling og tøyninger, alt etter hvilket behov du har.

Behandlingen skal tilrettelegges for akkurat det du trenger, og vi gir deg et tilpasset treningsopplegg etter dine behov.