Generelt

Ønsker du lære god teknikk, gå ned i vekt eller få litt ekstra veiledning:Har du kanskje behov for en å trene sammen med, eller har du spesielle behov ? Jeg tilbyr trening her i vårt studio i Åsgårdstrand og hjemme i din egen stue. Vi ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål!

Marthe Kristina Ellefsen

Massasje- og Muskelterapeut

Om Marthe

Marthe er utdannet Idrettslærer, jobber som Muskelterapaut, treningsinstruktør og elsker å spre bevegelsesglede. Hun har 12 års erfaring som instruktør innenfor ulike treningsgrener som bla Pilates (hennes store lidenskap), snowboard, fotball og generell styrke. For Marthe er det viktig å vise sine kunder og klienter at ALLE kropper kan. Uansett utgangspunkt, form, skader, alder eller vekt. Med Marthe vil du også lære de små detaljene rundt treningen din som gir deg forståelse og mestring. Hun tilbyr også barseltrening og trening for gravide. Med Marthe kan du booke 1:1, 1:2 eller små grupper.

Priser

35 Mins(1)
550kr
Title
Title
Title
klippekort 35 mins(3)
2500kr
Title
Title
Title
klippekort 60 mins(4)
4000kr
Title
Title
Title
klippekort 35 mins(5)
4800kr
Title
Title
Title
klippekort 60 mins(6)
7800kr
Title
Title
Title

 

Barsel -og gravidtrening

I barsel – og gravidtrening er fokus på øvelser som vil gjøre godt for alle som har født, skal føde eller vil forberede kroppen på en eventuell graviditet. Vi styrker kjerne, bekkenbunn – hele apparatet – og bygger stein for stein. Timen er tilpasset slik at den også passer for de med ulike plager, som for eksempel bekkenleddsmerter. Her vil alle føle seg sett og ivaretatt! Ta kontakt dersom du og barselgjengen din ønsker å trene sammen, eller om du ønsker å trene 1:1Vi har gratis parkering (1min gange) og du skal naturligvis ha med babyen din på treningen 🙂