Våre behandlinger

Deep Sleep

Dette er en behandling hvor fokuset ligger i å få deg til å slappe helt av, og kvitte deg med stress. Vi bruker lett til medium trykk og jobber utelukkende med lange, rolige bevegelser. Behandlingen kan være en søvnforbedrer og kolesterolsenker. Humøret vil garantert føles lettere etterpå!

Sportmassasje

Enten du ønsker å gjøre musklene dine klare for optimal fysisk ytelse, redusere restitusjonstid, eller helt enkelt komme fortere tilbake etter en god treningsøkt. Idrettsmassasje er for Norseman deltakere så vel som hard core Elixia mosjonister. Alle nivåer, alle aldre.

Kontorrotta

Dette er en effektiv behandling for alle dere kontorrotter som tilbringer store deler av dagen foran PC-skjermen, for profesjonelle musikere og alle de som jobber i et svært repetitivt bevegelsesmønster.

 

Terapeutisk massasje

Denne timen er ment for deg som ønsker behandling for en spesifikk fysisk plage, en skade eller vondte (vond skulder, eleverte skuldre, plagsom korsrygg etc.).

Vi bruker ulike typer massasjeteknikker, triggerpunktbehandling og tøyninger, alt etter hvilket behov du har.

El Clasico

En klassiker som aldri slår feil! For deg som ikke har fått massasje før, eller bare ønsker en rolig, avslappende opplevelse

Basert på tradisjonelle og populære massasjeteknikker er dette en ideell behandling for folk som er på utkikk etter en sunn og god allround behandling.

Pick me up

Kjenner du deg sliten? Trøtt? Trenger du en liten energiboost? Da har vi det du trenger. Denne energigivende massasjen passer deg som er litt lav på energi og trenger litt ekstra OOMMPPHH!

Behandlingen:I denne behandlingen bruker vi raske strykninger for å aktivere…

Deep Tissue

Dypvevsmassasje oppretter en større spenningsavlastende respons enn den klassiske massasjen ved å fokusere på dypere muskler. Behandlingen er en blanding av klassiske massasjegrep med et økt trykk, der målet er å redusere muskelspenninger, løse opp muskelknuter og å gjenopprette bevegelighet.