Hva er en Muskel- og Massasjeterapeut ?

Muskel- og Massasjeterapeuter er fagskoleutdannet terapeuter med ekspertise i skadediagnose, skadebehandling, treningsveiledning, skadeforebygging og rehabilitering. De løser opp og forebygger spenninger i muskulaturen til klientene, med verktøy som massasje, tiggerpunktbehandling og tøyninger.

Trenger jeg å ta med noe ?

Nei, det trenger du ikke. Vi har det vi behøver for behandlingen. Men hver forberedt på å gi din medisinske historie så vi kan avdekke eventuelle kontraindikasjoner for massasjen.

Hvor mange besøk trenger jeg ?

Antall behandlinger vil variere avhengig av intensjonen for massasjen, det eventuelle problemets karakter og individ. Etter en grundig vurdering vil behandleren foreslå en behandlingsplan.

Bekledning for massasje ?

Vi arbeider direkte på muskulaturen, derfor må du være avkledd på de deler som skal masseres. Undertøy (inkludert BH), kan du beholde på, og i mange tilfeller flere plagg. Myke, varme, rene pledd og håndklær dekker til de kroppsdelene som ikke blir massert.

Hvordan booker jeg time ?

Du kan kontakte oss på telefon eller bruke skjemaet under kontaktsiden. Men det raskeste og enkleste vil være å bruke vår online bookingside, som er den metoden vi foretrekker.

Har massasje bivirkninger ?

Man kan få de samme bivirkningene som etter en hard treningsøkt: stølhet, lokal ømhet, og man kan føle seg sliten/slapp. Hvis dette forekommer vil dette gå over i løpet av noen dager.

Varigheten på behandlingsforløpet avhenger av hvilke funn som blir avdekket av terapeuten, alvorlighetsgraden av dine plager og andre faktorer. Re-evalueringer vil bli gjort underveis for å vurdere fremdriften din, og du kommuniserer med terapeuten for å avgjøre når du har oppnådd dine mål og ønsker for behandlingen.

Massasjeterapeuter mener strykninger og trykk kan løse opp spenninger eller antatte ubalanser i kroppen til klienten. De prøver å lindre smerte og bedre funksjonen til kroppen ved å bruke hendene til å behandle hud, bindevev og den underliggende muskulatur. Massasjen skal stimulere og forbedre blodomløpet, bedre lymfedreneringen, redusere stresshormoner, og øke velværehormoner, samt stimulere nervesystemet. Massasjeterapeuter oppsøkes også av klienter som kun ønsker økt velvære.

Du kan kontakte oss på telefon eller bruke skjemaet under kontaktsiden. Men det raskeste og enkleste vil være å følge instruksjonene i bookingbekreftelse e-posten du mottok når du opprettet avtalen din.

Noe mer du lurer på ?

Ring oss, eller benytt deg av skjemaet nedenfor. Din melding vil bli sendt direkte til våre ansatte som svarer deg så fort de har mulighet.